'VRATITI POVJERENJE U INSTITUCIJE' / Kukuriku koalicija predala kandidacijske liste

Čelnici Kukuriku koalicije predali su DIP-u kandidacijske liste za predstojeće parlamentarne izbore. Milanović je rekao da građanima želi vratiti vjeru u politiku i institucije.

14.11.2011.
13:05
VOYO logo

Kukuriku koalicija, predvođena čelnicima SDP-a, HNS-a, HSU-a i IDS-a, predala je kandidacijske liste za predstojeće parlamentarne izbore u ponedjeljak nešto prije podneva, a njezin čelnik Zoran Milanović izjavio je kako očekuje civiliziraniju izbornu kampanju od dosadašnje te da je glavni zadatak Kukuriku koalicije vratiti ljudima vjeru u politiku i institucije.

"Ključna riječ ove kampanje je povjerenje. Ljudima je ubijena vjera u politiku i institucije, tu vjeru moramo vratiti i to je naš glavni zadatak", izjavio je Milanović novinarima nakon predaje lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da će se koalicija do zadnjeg trenutaka morati boriti za povjerenje građana.

"Ankete su orijentacija. Doduše, one mogu biti orijentacija kao šibice ili kao svjetionik. Mi vjerujemo da su naše svjetioničke prirode, ali želim još jednom naglasiti i to stalno govorimo - ne da ništa nije gotovo, nego izbori su još tjednima pred nama", kazao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan kakvu kampanju očekuje rekao je kako kampanja realno traje već tjednima te da u preostala dva tjedna očekuje civiliziraniju kampanju od dosadašnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike