TITO ŠALJE SNIMATELJA / 'Kukavičje jaje' ili vijest karijere za Mandžukića

Image
Foto: PIXSELL

Novi trener katalonskog velikana Tito Vilanova potvrdio je kako će Barcelona ovoga ljeta kupiti jednog braniča, jednog stopera i jednog napadača, a čini se kako je upravo Mandžukić jedna od njegovih potencijalnih meta.

17.6.2012.
16:50
PIXSELL
VOYO logo

Prema tvrdnjama španjolskih novinara Barcelona će na utakmicu Hrvatska - Španjolska u Gdanjsk poslati posebnog skauta kako bi snimao napadača hrvatske vrste MariaMandžukića.

Novi trener katalonskog velikana TitoVilanova potvrdio je kako će Barcelona ovoga ljeta kupiti jednog braniča, jednog stopera i jednog napadača, a čini se kako je upravo Mandžukić jedna od njegovih potencijalnih meta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je odličnim igrama na Euru i s tri postignuta gola privukao pažnju velikih klubova, a za njegove usluge zainteresirani su i Liverpool, Juventus, te Fiorentina. Navodno ga želi i moskovski Lokomotiv, novi klub SlavenaBilića.

Mandžukić je još uvijek član njemačkog bundesligaša Wolfsburga, međutim nakon što su propali pregovori oko novog ugovora, Felix Magath je najavio njegovu prodaju. Ukoliko Wolfsburg nešto želi zaraditi, morat će prodati Mandžukića ovoga ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo