nastavlja se potraga / 'Kuda idu divlje svinje': vepar izletio ženi pred auto i plašio zaposlenike restorana, a sada luta po Dubrovniku

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL/Dubrovački dnevnik

Divlja svinja je istrčala iz dvorišta kuće na Ulici Iva Vojnovića, naletjela na automobil dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala vozačica te pobjegla

30.10.2017.
16:16
Marko Mrkonjic/PIXSELL/Dubrovački dnevnik
VOYO logo

Neobična prometna nezgoda dogodila se sinoć oko 23:35 sati na Ulici Iva Vojnovića u kojoj su sudjelovali osobno vozilo i vepar. 

Događaj su za Dubrovački dnevnik potvrdili iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, divlja svinja je istrčala iz dvorišta kuće na Ulici Iva Vojnovića, naletjela na automobil dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala vozačica te pobjegla.

Događaju je svjedočio dubrovački fotograf Michel Sevelo sa svojim kolegom koji je pojedinosti objavio na društvenim mrežama. On tvrdi kako je divlja svinja potrčala prema zaposlenicima jednog dubrovačkog restorana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Foto: Facebook/Dubrovački dnevnik)

https://dubrovackidnevnik.rtl.hr/datastore/imagestore/original/1509373884sevelo.jpg?v=1509373884

'Prolazili smo pored restorana Magellan s druge bande Ulice Iva Vojnovića i u jednom momentu vidimo vepra od 100-ak kila kako preskače ogradu i skače u grmlje ispod puta, 10-ak metara od Cezara. U to izlaze dva momka iz ulaznih vrata Magellana i pitaju - je li pobjegao? Umrli od straha. Kažu kako su vidjeli kako je netko s autom udario vepra blizu zebre i kad je vepar potrčao prema njima, oni su pobjegli iza vrata od restorana. Što ćemo sve vidjeti po Gradu?,' objavio je fotograf. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek se ne zna kojim putem je pošla divlja svinja i gdje se sada nalazi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo