smrdljiva sanacija / Kriza oko Karepovca na vrhuncu: Opara pozvao na sastanak predsjednike Klubova vijećnika

Image
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL

Stranka Pametno je najavila konferenciju za medije koju će održati u 11:30, a tema će biti Karepovac. I splitski SDP traži zaustavljanje sanacije Karepovca

6.2.2018.
10:01
Miranda Čikotić/PIXSELL
VOYO logo

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara sazvao je za danas u 11 sati sastanak sa svim predsjednicima Klubova vijećnika u Gradskom vijeću.

"Nastavno na izjave ravnateljice Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Jasne Ninčević, pozvao sam predsjednike Klubova vijećnika u Gradskom vijeću Petra Škorića, Marijanu Puljak, Antu Čikotića, Gorana Kotura, Davora Grčića te vijećnike Martina Pauka, Tončija Blaževića i Gorana Kovačevića na sastanak danas u 11 sati. Nakon sastanka ćemo dati izjave za medije i obavijestiti vas o zaključcima", napisao je na Facebooku Opara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, stranka Pametno je najavila konferenciju za medije koju će održati danas u 11:30 sati, a tema će biti Karepovac. I splitski SDP traži zaustavljanje sanacije Karepovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>> Ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo u Splitu: 'Ne znamo što udišemo s Karepovca i je li to opasno!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo (NZZJZ) u Splitu dr. Jasna Ninčević izjavila je kako ne želi biti odgovorna za zdravlje ljudi jer se ne zna što se udiše s Karepovca i je li to opasno.

Više pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo