KRALI SLATKIŠE I MOBITELE: / Provalili u skladište i uzimali prehrambene proizvode

Image
Foto: Borna Filić/Pixsell, Ilustracija

Početkom prosinca ponovno su ušli u dvorište poduzeća i pokušali provaliti u skladište, ali su odustali od te namjere, nakon čega su provalili u teretno vozilo i ukrali razne slatkiše

22.12.2020.
10:25
Borna Filić/Pixsell, Ilustracija
VOYO logo

Nekoliko maloljetnika, koje se sumnjiči za provale i krađu, bit će kazneno prijavljeno nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je u utorak Policijska uprava Varaždinska.

Policijski službenici varaždinske Policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnicima od 14 i 16 godina, zbog sumnje da su početkom studenoga provalili u skladište poduzeća sa sjedištem u Zagrebu i ukrali slatkiše i druge prehrambene proizvode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrali slatkiše i dva mobitela

Početkom prosinca ponovno su, sumnja se, ušli u dvorište navedenog poduzeća i pokušali provaliti u skladište, ali su odustali od te namjere, nakon čega su provalili u teretno vozilo i ukrali razne slatkiše.

Sumnja se i da je 14-godišnjak sa još dvojicom 15-godišnjaka, koncem studenoga u trgovini u Varaždinu, ukrao dva mobitela u vrijednosti od oko tri tisuće kuna. Protiv svih navedenih podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, navodi PU varaždinska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo