Kraj tjedna donosi kisu i zahladenje, temperature padaju na 12 ?C

Jos malo uzivajte u suncu i ugodnim temperaturama jer nam promjenjivi svibanj krajem tjedna donosi kisu, ali i pad temperature pocetkom iduceg tjedna.

7.5.2014.
9:32
VOYO logo

Prema podacima DHMZ-a pretezno i djelomice suncano bit ce tijekom srijede. Navecer i u noci sa zapada jace naoblacenje, a na sjevernom Jadranu te u gorskim i sjeverozapadnim kopnenim predjelima mjestimice s kisom ili ponekim pljuskom s grmljavinom. Puhat ce slab do umjeren jugozapadnjak, u zapadnijim podrucjima s jakim udarima, a na Jadranu slabo i umjereno jugo. Najvisa dnevna temperatura zraka vecinom od 20 do 25 ?C, u gorju malo niza.

U cetvrtak, u noci i prijepodne u kopnenom podrucju i na sjevernom Jadranu prolazno jace naoblacenje i mjestimice kisa, a sredinom dana i poslijepodne djelomice suncano. U Dalmaciji ce prevladavati suncano. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni, zatim jugozapadni, a na Jadranu vecinom umjeren sjeverozapadnjak i bura. Dnevne temperature od 19 do 20 ?C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pad temperature

U unutrasnjosti u cetvrtak i subotu hladnije od prosjeka.

Prema sedmodnevnoj prognozi na stranicama DHMZ-a Zagreb kao i veci dio unutrasnjosti tijekom vikenda ceka kisa , a pocetkom tjedna i osjetan pad temperature i to na 12 ?C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo