premijerne epizode / Kraj se bliži: Turci iščekuju Hureminu smrt!

Image
Foto: RTL

I dok je u hrvatskim epizodama nedavno izbjegla atentat (od smrti ju je spasila gospa Afife), Turci su u iščekivanju novih nastavaka serije 'Sulejman Veličanstveni' u kojoj sultanija Hurem umire! U najavnom videu za nove epizode, sultanija Hurem izdahnula je u svom krevetu, uz Sulejmana pored sebe koji nije mogao suspregnuti emocije!

18.4.2014.
14:34
RTL
VOYO logo

Jedna od najprodavanijih serija turske produkcije, koju prati više od 300 milijuna gledatelja diljem svijeta i zbog koje u Istanbul dolazi sve više turista, bliži se svojem kraju. Posljednje poglavlje upravo se prikazuje u Turskoj, a s obzirom da su u povijesti, prije Sulejmana, umrli i sultanija Hurem i sinovi, Turci s nestrpljenjem iščekuju pogledati premijerne epizode u kojima će biti prikazana smrt sultanove supruge i desne ruke.  

Video najava, koja je ovaj tjedan iznenadila turske gledatelje, prikazuje Hurem kako leži u svojem krevetu, a pored nje sjedi sam Sulejman. I dok je on hrabri pogledima, Hurem u svojem monologu predosjeća da se njenom životu bliži kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

"Ja sam Hurem. Vječno različita. Voljena i omražena. Ona koja stvara i razara. Ona koja daje život i uzima ga. Ja sam se od ropstva uspjela popeti do vrha svijeta. Prošla sam kroz vatre i led. Ja sam ona koja je spaljivala i koja je gasila. Ja sam duh svih žena. Cijelo moje postojanje je skriveno unutar moje ljubavi. Ja sam Hurem. Smrt zove moje ime. Osvrćem se i gledam iza se. Samo sam u ovoj ljubavi našla smisao svog života."

Tužna i vrlo emotivna scena završava posljednjim zagrljajem sultana i sultanije, ali i Sulejmanovim iskrenim i ganutim plačem za voljenom suprugom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od Turaka, kod hrvatskih gledatelja Hurem je još itekako živa. U posljednjoj je epizodi izbjegla atentat kojeg je naredio PiriReis, a u kojem je nastradala gospa Afife.

Hoće li Hurem kazniti počnitelje, gledatelji će moći doznati  u nedjelju, 20. travnja u 19:15 sati na RTL Televiziji, u novom nastavku serije 'Sulejman Veličanstveni'!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo