razgovaraju o programima / Kovač: 'Koalicija HDZ-a i MOST-a jedino rješenje za dobrobit zemlje'

Istaknuo je kako s Mostom nastavljaju konkretne pregovore po konkretnim područjima. Dodao je kako je to jedini put da se zemlja dovede na put gospodarskog oporavka, demografske obnove i svega što je ljudima nužno

16.11.2015.
14:28
VOYO logo

Međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač rekao je u ponedjeljak kako je za dobrobit zemlje jedino rješenje koalicija HDZ-a i Mosta istaknuvši kako sada razgovaraju o programima, a ne o funkcijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dvije trećine hrvatskih glasača jasno su rekle da su u zemlji potrebne promjene, a na nama je da kroz pregovore s Mostom stvorimo zajedničku platformu i osiguramo promjene nužne za preokret u zemlji", kazao je Kovač novinarima ispred središnjice HDZ-a. 

Istaknuo je kako s Mostom nastavljaju konkretne pregovore po konkretnim područjima. Dodao je kako je to jedini put da se zemlja dovede na put gospodarskog oporavka, demografske obnove i svega što je ljudima nužno -  konsenzusa i zajedništva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rješenje s onima koji su Hrvatsku upropastili je nešto što je nedopustivo i ne bi odgovaralo volji hrvatskih birača", kazao je Kovač.

Naveo je kako HDZ sada pregovara s Mostom i onima koji će ih dodatno podržati istaknuvši kako se ne bave funkcijama, nego programom. "Uvjeren sam da to ide u pravom smjeru i uvjeren sam u uspjeh", rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručio je kako su sada u pregovorima s Mostom te je izrazio uvjerenje da će HDZ sa svojim stručnjacima doći do zajedničke platforme i rješenja koja će zemlji omogućiti promjene, što su građani na izborima i tražili. "Svako drugo rješenje bila bi prevara birača", istaknuo je.
Kovač je, upitan kako komentira da su se manjine priklonile SDP-ovoj koaliciji Hrvatska raste, odgovorio da nije čuo tu informaciju ocijenivši to "spinovima iz Banskih dvora". "Mi razgovaramo sa svima", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo