Kosor: Vlada se ne oslanja na uspjeh turizma

'Ali, nikada se u Vladi ne oslanjamo, kao što se to katkad interpretira u javnosti, na turizam koji treba pokrpati neke velike rupe', poručila je novinarima premijerka Jadranka Kosor u Zadru.

17.7.2010.
18:34
VOYO logo

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor otvorila je sustav za navodnjavanje za 350 hektara poljoprivrednog zemljišta uz akumulaciju jezera Vlačine, 15-tak kilometara sjevero-istočno od Zadra.

arti-201007170089006Po završetku svečanosti premijerka Kosor izjavila je novinarima da je na sastanku s dužnosnicima zadarske županije i saborskim zastupnicima iz te županije istaknuto kako svi moramo mijenjati navike, biti brži i učinkovitiji u poslu te provoditi dogovore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je da joj dužnosnici zadarske županije iznijeli podatke o dobroj turističkoj sezoni te da takve vijesti dolaze i iz drugih odredišta. Istaknula je kako vjeruje da će turistička sezona biti dobra, a u skladu s tim i prihodi.

''Ali, nikada se u Vladi ne oslanjamo, kao što se to katkad interpretira u javnosti, na turizam koji treba 'pokrpati neke velike rupe'. Turizam je važna grana hrvatskoga gospodarstva i očekujem dobre rezultate a o svemu drugom moramo se i dalje brinuti što znači provedbu programa gospodarskog oporavka te potporu hrvatskom gospodarstvu u svim segmentima'', rekla je Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201007160336006Na novinarski upit je li gospodarstvenik Josip Radeljak od nje tražio pomoć i intervenciju u slučaju 'zlostavljanja njegove kćerke', odgovorila je da Radeljaka poznaje površno te da on nikada nije bio kod nje za njezina premijerskoga mandata, a ni prije, nego joj je uputio pismo.

Za upit pak je li joj teže podnositi vrućinu ili Zorana Milanovića, premijerka Kosor je uzvratila - kakvo je to pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201007130081006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo