'DAKLE, IGARA I IGARA' / Kosor o gradnji novih stadiona: 'Nitko od političara se ne želi zamjeriti navijačkim skupinama i malo ih se usudi reći...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Svjedočila sam i sama gradnji arena za jedno natjecanja pa se i dandanas vuku repovi za tim', rekla je bivša premijerka komentirajući najave gradnje novih stadiona

11.12.2023.
12:01
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Bivša premijerka Jadranka Kosor komentirala je povratak hrvatskih navijača iz grčkih zatvora u gostovanju na N1. Kosor je naglasila da Bad Blue Boysi još nisu oslobođeni, već samo pušteni da se brane sa slobode, a komentirajući preuzimanje zasluga premijera Andreja Plenkovića, rekla je da je sve ispolitizirano.

"Ostaje glavno pitanje, a to je - je li hrvatska vlast u potpunosti odustala od borbe protiv nasilja na stadionima i protiv divljaštva i je li kapitulirala. Moguće je da se o tome radi", naglasila je, dodavši da su ministar Malenica i glasnogovornik Vlade bili prisutni na utakmici gdje su se pjevale ustaške pjesme, a da reakcija nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša premijerka smatra da neki političari želi uzeti "neki jadni mali politički bod" iz ove situacije, a istaknula je da država mora pomagati svojim državljanima, "ali to mora biti za sve, bilo u Zambiji ili Gazi, primjerice".

Image
SUĐENJA SE VRAĆAJU NA POČETAK /

Grčki odvjetnik BBB-a iz Atene: 'U ponedjeljak vjerojatno stiže još odluka za jamčevine - možda 11 ili 20, a možda i 50'

Image
SUĐENJA SE VRAĆAJU NA POČETAK /

Grčki odvjetnik BBB-a iz Atene: 'U ponedjeljak vjerojatno stiže još odluka za jamčevine - možda 11 ili 20, a možda i 50'

'Nitko se od političara ne želi zamjeriti navijačkim skupinama'

"Same dobre vijesti stižu, imali smo osjećaj da su ti stadioni gotovo pa izgrađeni", rekla je Kosor o najavi gradnje novih stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su dobre vijesti za široke mase, dakle igara i igara", istaknula je Kosor i dodala da će takve stvari bujati kako se izbori približavaju.

"Nitko se od političara ne želi zamjeriti navijačkim skupinama i malo ih se usudi reći ovo je loše i protiv toga se treba boriti. Svjedočila sam i sama gradnji arena za jedno natjecanja pa sa i dan danas vuku repovi za tim”, istaknula je bivša premijerka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezano uz afere u HEP- u komentirala je i da premijer ni na jedno pitanje uz aferu "Plin za cent" nije dao suvisao odgovor. "To je tema i treba se naći odgovor tko je kriv za tu bagatelnu prodaju jer radi se o novcu svih nas", rekla je. Međutim, boji se da će ta tema pasti u zaborav kao što je pala i "ogromna megaafera u Ini". "Tko to više spominje?", pita se Kosor.

'Premijera svakodnevno zatiču neugodne situacije...'

Kosor je naglasila da će Barbarićevo mjesto u HEP-u zauzeti čovjek iz Uprave koji je znao o svemu što se događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se premijera tiče, smatra da njega svakodnevno dotiču neugodna pitanja, ali da on izbjegava odgovoriti.

"Premijera svakodnevno zatiču neugodne situacije, kao sada optužnice protiv bivše ministrice Žalac, ali on to želi izbjeći kao što inače radi, odgovarajući – nisam čuo, nisam vidio, ima li još kakvo pitanje", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Ako smo preplatili žičaru, ne moramo i novi Maksimir. Od Grčke i Mađarske do Barcelone i Madrida: Koliko su koštali stadioni?

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo