Kosor Milanoviću: Puno pozdravi Pahora, molim te!

Zanimljiv igrokaz izveli su u srijedu u Saboru predsjednik parlamenta Luka Bebić, premijerka Jadranka Kosor i predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

16.6.2010.
19:59
VOYO logo

cate-201004010121004Događaj se odigrao u sklopu poprilično žestoke saborske rasprave o vladinim amandmanima na izmjene Ustava. Kada je riječ je dobio čelnik SDP-a Milanović, predsjedavajući Luka Bebić odlučio je premijerki dati priliku da odgovori na oporbene napade.

Kosor i Milanović tako su se na trenutak zajedno zatekli za govornicom, rukovali i izmijenili nekoliko riječi. "Molim gospođu predsjednicu da izvoli, a vas molim da se malo strpite...Pa lijepo je, ajde bar se slikajte zajedno...hahahaha", vrckav je bio predsjedavajući Luka Bebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pahora ću vidjeti večeras u Bruxellesu", pridružio se šali Zoran Milanović. No, ni premijerka se nije dala zbuniti. "Pozdravi ga puno, molim te", izjavila je Jadranka Kosor.

Prema pisanju 24sata, čelnik najjače oporbene stranke džentlmenski joj je potom ustupio govornicu. Kosor se zahvalila Milanoviću te odgovorila na oporbene kritike. Kada se Milanović vratio za govornicu nije propustio spomenuti svoju 'plaćicu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo zarađivati svoju plaćicu, otplaćivati svoje kredite. Ja idem plaćicu zarađivati u Bruxelles, idem na večeru premijera i lidera ljevice. Tamo ću se probati boriti za Hrvatsku. Čuda ne mogu obećati, ali to je poruka svima da ne obećaju čuda, da potpisuju realne kolektivne ugovore i da ne diraju zakone kao što je Zakon o radu", rekao je Milanović te još jednom pozvao HDZ-ovce da razmisle o SDP-ovom amandmanu da se broj potrebnih potpisa za referendum smanji s 10 na 5 posto uz nužne osigurače kako se ne bi mogli baš o svemu raspisivati referendum. Ne prihvate li SDP-ov amandman, Milanović je kazao da će on tu odredbu Ustava izmijeniti kada uskoro dođe na vlast.

Prethodni članci:

arti-201003250586006 arti-201005120021006 arti-201005190534006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo