Kosor ima previše posla da bi pričala o oporbi

15.3.2010.
16:16
VOYO logo

Premijerka Jadranka Kosor je u Bjelovaru sudjelovala na polaganju temeljnoga kamena za zgradu s 38 stanova namijenjenih stambenom zbrinjavanju hrvatskih ratnih vojnih invalida.

Odgovarajući na novinarsko pitanje o tvrdnjama koalicije na sastanku u Labinu da je mnogo toga što radi Vlada RH spin i da se treba maknuti, Kosor je izjavila da tu nema potrebe nešto posebno komentirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201003140176006''Vidim da stalno traže prijevremene izbore. Zapravo, kada bolje razmislim, i ne bih to posebno komentirala jer imam posla'', rekla je premijerka Kosor.

Kosor je komentirala i pitanje o Linićevoj tvrdnji da optužbe SDP-ovcima dolaze s Markova trga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Te pojačane želje i prizivanja prijevremenih izbora dolaze iz činjenice da su konačno neki shvatili da Vlada misli vrlo ozbiljno. U izmjene Ustava svakako ćemo ugraditi da pretvorbeni kriminal neće zastarijevati'', zaključila je predsjednica Vlade.

Opširnije je govorila o programima za snaženje gospodarstva, te je poručila da će osobno tražiti da se dozna tko je dobio kredite kako bi se uklonio bilo kakav utjecaj politike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Kredite mogu i moraju dobiti oni koji imaju šanse izvući se iz krize, kojima to može pomoći da opstanu, da čuvaju radna mjesta i otvaraju nova'', poručila je Kosor, a piše Jutarnji list.

Prethodni članak:

arti-201003130149006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo