Kosor i Šeks poručili: Nismo lopovi

27.3.2011.
17:48
VOYO logo

Stipe Petrina, načelnik općine Primošten, poznat po svojim pismenim i verbalnim prepirkama sa hrvatskim političarima, gostovao je u emisiji Aleksandra Stankovića 'Nedjeljom u 2', gdje je najavio da ide na izbore na nacionalnoj razini.

Petrina je ujedno u emisiji istaknuo kako želi decentralizaciju države, rješenje problema državne uprave, a istaknuo je i da vjeruje kako ima velike mogućnosti ući u Sabor temeljem rezultata u IX. izbornoj jedinici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju emisije objavljen je i demanti koji je sastavila odvjetnica Ivana Špehar u ime premijerke Jadranke Kosor i Vladimira Šeksa.

Naime, sporno je to što je prošle nedjelje u Stankovićevoj emisiji gost Srećko Horvat iznio tezu da se prosvjeduje pred stanom Jadranke Kosor, s ''obzirom da je ona privatizirala stan na način kako se to radilo prije 20 godina kada su se Srbi istjerivali iz kuća'', te navodi da navodi da se prosvjeduje i pred stanom Vladimira Šeksa, jer se ''ustvari prosvjeduje pred stanovima onih koji i jesu lopovi, i koji to mogu očekivati ako misle krasti''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Horvat gospođu Kosor i gospodina Šeksa bez imalo zadrške naziva lopovima. Sve navedene tvrdnje u cijelosti su neistinite. Dakle, prvenstveno se ističe da Kosor svoj stan nije privatizirala niti ikoga istjerala, već je stan otkupila zakonito. To je potvrdilo i Državno odvjetništvo RH. Kristalno je jasno da je Horvat izrekao laž kako bi uvrijedio Kosor i Šeksa'', navodi odvjetnica Špehar.

Vezani članak:

arti-201103200331006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo