opet lovimo broncu / Kopljar: 'Žao mi je, ozljede nam jednostavno nisu dopustile da se normalno pripremimo'

"Mi ćemo pokušati ovo zaboraviti, sutra se pripremiti za Norvežane. Ne moram govoriti da je medalja medalja, ali bi riješili kvalifikacije za iduće prvenstvo i moramo ići po to", rekao je Kopljar

29.1.2016.
22:54
VOYO logo

Marko, koliko si razočaran, vidio sam da neki igrači čak i plaču. Težak poraz sve u svemu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je. Šteta, mislim da smo izvrsno otvorili utakmicu, stigao nas je neki umor, ne znam ni ja sam što se dogodilo. Kao što je izbornik rekao, koštalo nas je zadnjih deset minuta prvog dijela. U drugom smo se vraćali pa je došao taj umor. Izgubili smo puno energije, nismo imali ni sreće i jednostavno nije išlo."

Kako se sada podići? Medalju će vjerojatno uzeti onaj tko je u manjoj komi. Jeste li to vi ili Norvežani? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je normalna stvar, svi su umorni, čak i nivo rukometa zna pasti u ovoj fazi. Mi ćemo pokušati ovo zaboraviti, sutra se pripremiti za Norvežane. Ne moram govoriti da je medalja medalja, ali bi riješili kvalifikacije za iduće prvenstvo i moramo ići po to."

Koliko si frustriran, ima vas dosta u momčadi koji ste izgubili brojna polufinala? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Frustriran sam najviše zato što nam ozljede ne dopuštaju da se normalno pripremimo za turnir. Tako to je u sportu, ali žao mi je zbog toga, mislim da bi imali više snage i da bi bolje odigrali. Naravno, moram čestitati Španjolcima i želim im svu sreću u finalu."

Igrali smo toplo-hladno cijeli turnir. Jesu li ozljede razlog za to?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa recite mi jednu ekipu koja nije tako igrala. Realno, bilo je svakakvih rezultata. To je Europsko prvenstvo, sve su utakmice teške, treba imati širinu igrača i raditi svježinu, a to je jako teško." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo