najava susreta s poljskom / Kopljar: 'Imamo sportski motiv i motiv da odigramo jednu odličnu utakmicu radi samih sebe'

Kapetan reprezentacije Marko Kopljar je kazao kako suigrači i on imaju motiv da odigraju odličnu utakmicu

26.1.2016.
14:18
VOYO logo

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić je, najavljujući zadnji susret u grupi I protiv domaćčina Poljske koji je na rasporedu u srijedu u 20:30 sati, izjavio da je teško prognozirati kako će igrati suparnik, ali da je siguran da će tu utakmicu dobiti tim. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan reprezentacije Marko Kopljar je kazao kako  suigrači i on imaju motiv da odigraju odličnu utakmicu. 

"Naravno da imamo motiv, imamo sportski motiv i motiv da odigramo jednu odličnu utakmicu, radi samih sebe. A zbog te atmosfere koja će biti u dvorani, sigurno je bolje igrati pred punim tribinama, čak i ako navijaju protiv vas", izjavio je Kopljar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Europsko prvenstvo je najteže jer su sve utakmice teške, nema ni jedne lagane. Na svjetskom se prvenstvu može dogoditi da su utakmica-dvije lakše", dodao je.

"Trenutačno smo u situaciji da imamo puno ozljeda. Ozljede su sastavni dio sporta. Ja sam većinu karijere bio neozlijeđen, ali se u jednom trenutku i to moralo dogoditi. Veliko je opterećenje svaki put kad skočim i kad se dočekam. Kad igraš ozlijeđen, narušavaš ravnotežu tijela i samim tim dolazi do novih ozljeda", komentirao je situaciju sa svojom ozljedom i ozljedama u reprezentaciji Kopljar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Hrvatske protiv Poljske sutra je na rasporedu u 20:30, a moći ćete ju pratiti na RTL Televiziji ili putem live streama na rukometnom specijalu portala Vijesti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo