restrukturiranje poslovanja / Kontroverzni Horvatinčić prodaje Centar Cvjetni? Razlog navodno nisu prosvjedi Zagrepčana

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Razlog nisu Zagrepčani, ni njihovi prosvjedi već restrukturiranje poslovanja

5.12.2016.
15:47
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Nagađa se da kontroverzni poduzetnik Tomislav Horvatinčić prodaje Centar Cvjetni zbog restrukturiranja svojeg poslovanja, piše Večernji.hr.

Poduzetnik uskoro zasniva strateško partnerstvo s uglednim međunarodnim investitorom, potvrđuje direktor marketinga Hoto grupe Krešimir Horvatinčić, kao i prodaju dijela Centra Cvjetni. Tko je investitor te o kojem se iznosu radi ne otkriva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To se događa pet godina od njegova službenog otvorenja i dva mjeseca nakon što je izazvao ponovno negodovanje u javnosti postavljanjem dviju novih terasa na Trgu Petra Preradovića. Grad mu je za te terase prvo osigurao dozvolu, pa kasnije poništio.

Horvatinčić centar Zagreba napušta i zamjenjuje ga Svetom Nedjeljom. Razlog nisu Zagrepčani, ni njihovi prosvjedi već restrukturiranje poslovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Društvo HOTO GRUPA d.o.o. u postupku restrukturiranja svog poslovanja uskoro zasniva strateško partnerstvo s uglednim međunarodnim investitorom. U sklopu tog partnerstva previđena je i kupoprodaja dijela portfelja naših nekretnina, konkretno dijela kompleksa Cvjetni pri čemu će se izvršiti i reorganizacija ljudskih resursa i njihov angažman na drugim segmentima poslovanja", poručio je Krešimir Horvatinčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo