PROGNOZA ZA VIKEND, STIŽE PROLJEĆE: / Kapute bacite u ormare, temperature idu i do 18 stupnjeva

Image

Nakon niza uglavnom tmurnih, vjetrovitih i većinom kišovitih vikenda, konačno nam slijede dva prava proljetna dana.

18.3.2016.
11:05
VOYO logo

Kraj radnog tjedna obilježit će pretežno sunčano vrijeme. Tijekom dana vjetar će biti uglavnom slab, a u Slavoniji u drugom dijelu dana do umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura, a poslijepodne sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura većinom od 12 do 17 °C, izvjestio je DHMZ na svojim stranicama.

Temperature idu do 18 Celzijevaca

Subotu i nedjelju iskoristite za neke aktivnosti u prirodi. Na Jadranu će biti vedro, a u unutrašnjosti pretežno sunčano, povremeno uz malu i umjerenu naoblaku, osobito prema kraju dana u sjevernim krajevima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujutro će mjestimice biti magle. Vjetar će također biti slab, a u Slavoniji i na Jadranu puhat će umjereni sjeverozapadni vjetar. Najniža jutarnja temperatura na kopnu od -2 do 2, na obali i otocima od 5 do 10, a najviša dnevna većinom od 13 do 18 °C.

Od ponedjeljka promjenljivo, ali postupno sve toplije

I u nedjelju će prevladavati sunčano. Više oblaka moglo bi se pojaviti prema kraju dana, osobito u Gorskom kotaru i Lici gdje, a ponegdje može pasti i malo kiše. Najviša dnevna temperatura kretat će se od 13 do 18 Celzijevih stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početak tjedna ipak donosi malu promjenu. U ponedjeljak će biti promjenljivo, mjestimice s malo kiše, no ipak bit će postupno sve toplije, prema prognozi DHMZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo