Konacno nam stize sunce i toplo vrijeme

Nakon tjedana nestabilnog i kisnog vremena s grmljavinskim pljuskovima, u sljedecim danima sunca nece nedostajati, a dnevne temperature ce biti ugodne.

5.5.2014.
12:05
VOYO logo

Radni tjedan zapoceo je nizim temperaturama ujutro, no tijekom dana zadrzat ce se vecinom suncano vrijeme, toplo, povremeno s umjerenom naoblakom, poglavito u unutrasnjosti. Vjetar slab i umjeren sjeveroistocni i sjeverni, na istoku sjeverozapadni. Na Jadranu slaba i umjerena, u prvome dijelu dana mjestimice u Dalmaciji i podno Velebita i jaka bura s olujnim udarima, poslijepodne u slabljenju i okretanju na sjeverozapadnjak. Najvisa dnevna temperatura od 13 do 18, na Jadranu i u unutrasnjosti Dalmacije izmedu 18 i 22 ?C, izvijestio je DHMZ.

I utorak nam donosi vise suncanih razdoblja. U unutrasnjosti moguca kratkotrajna magla, a pri tlu ponegdje slab mraz. Vjetar vecinom slab. Najniza jutarnja temperatura izmedu 1 i 7, na Jadranu 8 i 13, a najvisa dnevna od 17 do 23 ?C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu i cetvrtak ce takoder biti ugodno i toplo vrijeme. Isto vrijeme ocekuje nas i do kraja tjedna. Ali ipak ne zaboravite da promjenjivo proljetno vrijeme moze donijeti i koji kisni oblak. Mogucnost kise postoji u petak i subotu.

Temperatura se nece mijenjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo