PITALI SMO VAS / Komemoracija Ćiri s pozivnicama nije se svidjela svima. Građani podijeljeni oko kontrole gužve

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Ćiro je preminuo nakon teške bolesti, a od njega su se na komemoraciji, a potom i na sprovodu na Mirogoju u srijedu oprostili brojni poznati i nepoznati. Sin je u Lisinskom održao dirljiv govor, a mnogi su se rado prisjećali anegdota po kojima će pamtiti trenera svih trenera

16.2.2023.
11:00
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni hrvatski nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević preminuo je u 88. godini života nakon teške bolesti.

Sprovod se održao 15. veljače na zagrebačkom mirogoju, a komemoracija u dvorani Vatroslava Lisinskog, no zbog procjene da će postojati veliki interes javnosti, Hrvatski nogometni savez je dolazak na komemoraciju dopustio samo onima s pozivnicom. Provjerili smo stoga smatraju li naši čitatelji da je odluka bila ispravna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na portalu Danas.hr pitali smo vas što mislite o tome da je na komemoraciju bio dozvoljen dolazak samo onima s pozivnicom?

Image
VELIKA ŽELJA /

Zorislav Srebrić otkrio što mu je Ćiro Blažević rekao manje od tjedan dana prije smrti

Image
VELIKA ŽELJA /

Zorislav Srebrić otkrio što mu je Ćiro Blažević rekao manje od tjedan dana prije smrti

Više od polovice čitatelja nije se složilo s HNS-ovom odlukom iako su svi mogli doći na posljednji ispraćaj. Naime, 58 posto čitatelja smatra da se svi imaju pravo oprostiti od trenera svih trenera, dok 42 posto čitatelja smatra da je HNS-ov postupak u redu s obzirom na to da bi se stvarale ogromne gužve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ćiro je preminuo nakon teške bolesti, a od njega su se na komemoraciji, a potom i na sprovodu na Mirogoju u srijedu oprostili brojni poznati i nepoznati. Sin je u Lisinskom održao dirljiv govor, a mnogi su se rado prisjećali anegdota po kojima će pamtiti trenera svih trenera.

U novoj anketi pitamo vas vjerujete li Josipi Rimac koja je za RTL Danas rekla da se s Hrvoj Šipek sastala oko vjetroelektrana. Glasajte u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo