preventivne mjere / Komadići plastike u konzervama: Lidl s polica povlači dvije marke sjeckanih rajčica

Image
Foto: www.pixabay.com

Ministarstvo poljoprivrede sumnja da se u nekim pakiranjima nalaze komadići plastike pa je odlučilo preventivno reagirati

2.8.2018.
20:35
www.pixabay.com
VOYO logo

Iz Lidla su danas priopćili kako se s polica iz preventivnih razloha povlači sjeckana rajčica s bosiljkom marje Freshona i Italiamo s rokom trajanja do 31. prosinca 2020. godine jer se ne moiže isključiti prisutnost stranih tijela u proizvodima. 

Ministarstvo poljoprivrede sumnja da se u nekim pakiranjima nalaze komadići plastike pa je odlučilo preventivno reagirati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iz preventivnih razloga povlačimo proizvode Fresona Talijanska sjeckana rajčica s bosiljkom i Italiamo Talijanska sjeckana rajčica s bosiljkom roka trajanja 31.prosinca 2020. i  LOT broja L327NDB 6A-31/12/2020 SI LB 224  jer proizvođač ne može sa sigurnošću isključiti da proizvod ne sadrži strana tijela od plastike”, ističe Lidl u obavijesti potrošačima.

Iz Lidla poručuju kupcima da ne konzumiraju te proizvode već da ih vrate u najbližu Lidl trgovinu gdje će im biti isplaćen novac sa ili bez predočenja računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo