'KOLJITE DJECU I SVOJE OBITELJI! RASPADNITE SE OD RAKA': / Pomahnitali vegani brutalno napali poznate riječke mesare

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

"Koljite djecu i svoje obitelji, p***a vam materina umobolna. Da vas sve vidim zaklane i raspale od raka.

21.1.2017.
21:51
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

Ovo je tek jedna od vulgarnih i neciviliziranih poruka koje su putem društvenih mreža upućene vlasnicima mesnice Čučković, Deanu i Danijelu, iz Marinića kod Rijeke, piše Novi list.

Popularni u svome kraju

Braća Čučković poznata su u svome kraju, a brojna gostovanja u restoranima i na javnim događajima te njihova komunikativnost i sklonost da od posla naprave show učinili su ih još popularnijima. No, s popularnošću stigle su i klevete poput onih koje su im upućene putem društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je grupica plaćenika, to su neki ljudi koji se ne vode ničim normalnim, no ne mislimo da se tome treba posvećivati bilo kakva pažnja", kazao je za Novi list Dejan Čučković.

Njihovi kolege mesari ne misle tako, već su svoju podršku njima iskazali formirajući tzv. krizni stožer Mesnice Čučković, a odaslali su i priopćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook

"Ovakvim aktivizmom sigurno nas neće preobratiti"

"U posljednja dva dana bili smo svjedoci povećane prisutnosti veganske populacije na stranicama naše mesnice. Kao što su više puta naglasili, cilj im je bio da negativnim recenzijama (mada nikada nisu bili u mesnici, niti jedu mesne proizvode) sruše ugled mesnice i da uvjere mesojede tj. svejede u štetnost mesnih proizvoda... Što želimo reći? Poštujemo svačiji izbor i nemamo ništa protiv veganske ili vegetarijanske prehrane.

Svatko ima pravo zastupati svoje stajalište i to može činiti na svojim osobnim stranicama, no ovakvim načinom 'aktivizma' kakvim su nas bombardirali u zadnja dva dana, zasigurno neće nikog preobratiti, a vegani ionako u mesnicu ne dolaze. Nikako ne želimo agresivno nametati naše prehrambene navike, ali nam je užasno žao što vegani nikada neće doživjeti ekstazu uslijed stapanja bogatstva okusa telećih jetrica ili pravog izvornog steaka, da ne govorimo o okusu hrskave svinjske kožice ili dugo pečene juneće potrbušine", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo