KOLINDA NAKON GAFA: / 'Molim vas zaokružite broj dva. Jutros u mi krivo rekli. Sjetite se dva, V kao viktorija'

Image
Foto: Pixsell

U Splitu se predsjednica uspjela ispraviti za jutrošnji gaf na televiziji pa se ovoga puta malo zaigrala asocijacijama

29.12.2019.
17:17
Pixsell
VOYO logo

Nakon gostovanja na N1 televiziji u kojem je zabunom pozvala birače da zaokruže listu broj jedan, a ona se nalazi na listi broj dva, aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otišla je u Split. Na predizbornom skupu Splićanima je poručila da trebaju zaokružiti listu broj dva i "da su joj jutros krivo rekli".

Naime, na broju jedan na listiću nalazit će se Zoran Milanović jer je u prvom krugu osvojio najveći broj glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

29.12.2019., Split - Kandidatkinja za predsjednicu Republike Hrvatske i predsjednica Kolinda Grabar Kitarovic odrzala predizborni skup u Splitu Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

"Idemo dalje okupljeni, idemo zajedno iz ovog našeg Splita! Vaša bura nije ništa blaža nego ona naša na Grobniku. Bilo mi je drago danas vidjeti onu našu trobojnicu koja se vijori na Marjanu i koju nitko nikada maknuti neće", kazala je Grabar-Kitarović svojim simpatizerima na skupu.

Svoj posjet predsjednica je započela paljenjem svijeća i polaganjem vijenca na spomenik Franji Tuđmanu. U društvu gradonačelnika splita Andre Krstulovića Opare kratko je stajala kraj makete Dioklecijanove palače na Rivi te se nakon toga fotografirala i razgovarala sa Splićanima, javlja RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
INTERNET SE ZABAVLJA NAKON NAJNOVIJEG KOLINDINOG GAFA: /

Jednim gifom objasnili kako se trenutno osjeća Vaso

Image
INTERNET SE ZABAVLJA NAKON NAJNOVIJEG KOLINDINOG GAFA: /

Jednim gifom objasnili kako se trenutno osjeća Vaso

'V' kao viktorija, kao pobjeda'

Isto tako, Grabar-Kitarović nije zaboravila dodati da birače ne dijeli na svoje i tuđe jer želi jedinstvo pa poručila da će ostati predsjednica svih državljana Hrvatske ma gdje živjeli. Kazala je i da se ne natječe za fotelju i pripomenula da je ovo brutalno prljava kampanja i "da se ne možemo tako ponašati jedni prema drugima".

U Splitu se predsjednica uspjela ispraviti za jutrošnji gaf na televiziji pa se ovoga puta malo zaigrala asocijacijama, pokazala na "dva prsta" i kroz smijeh poručila: "Želim da 5. siječnja bude još jedan dan hrvatske pobjede, da to bude dan kada ćemo dati glas za novo domoljublje 2020. Okupimo se i molim vas zaokružite listu broj dva. Jutros su mi krivo rekli. Sjetite se dva, V kao viktorija, kao pobjeda. Idemo zajedno u pobjedu", prenosi RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo