KOLINDA I ŠKORO DOBIVAJU KONKURENCIJU? Javio se bivši HSP-ovac: / 'Nema ozbiljne desnice i to me motivira'

Image
Foto: Pixsell

Đapić je na prošlim predsjedničkim izborima podržao Grabar Kitarović, a pohvalio se kako je Škoru prije desetak godina pobijedio na izborima za gradonačelnika Osijeka

12.8.2019.
21:33
Pixsell
VOYO logo

Već je poznato da će se za glasove birača s desnog spektra boriti aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i Miroslav Škoro, no danas je stigla i vijest o još jednom potencijalnom kandidatu - Anto ĐapićRTL-u je potvrdio da razmišlja o kandidaturi.

Bivši HSP-ovac tvrdi da desnica još nema pravog kandidata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačnu odluku donijet će najesen

"Mogu danas kazati da nema kandidata desnice do sada, i da me to ne samo motivira već i obavezuje o možebitnoj kandidaturi", rekao je za RTL Danas predsjednik stranke Desno.

Kaže kako će definitivnu odluku donijeti najesen kada se očekuje i odluka zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića o kandidaturi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatskoj treba, ponovno ću reći, moderni novi Tuđman, čovjek koji ima viziju, koji ima odlučnosti, hrabrosti, djela, a ne isprazne fraze. Ovo su sve drugo frazeri", kazao je Bandić.

Đapić je na prošlim predsjedničkim izborima podržao Grabar Kitarović, a pohvalio se kako je Škoru prije desetak godina pobijedio na izborima za gradonačelnika Osijeka, "iako je on iza sebe imao potporu HDZ-a i Sanadera".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo