PUNA JOJ PIPA POLITIKE / Kolarić objasnila odlazak: 'SDP su uništili Bernardić i Milanović. Prelila mi se čaša...'

Image
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

Kolarić smatra da promjena u SDP-u nije moguća

1.11.2018.
12:18
Sandra Šimunović/PIXSELL
VOYO logo

Komunikacijska stručnjakinja Aleksandra Kolarić danas je na Facebooku objasnila zašto je jučer izašla iz SDP-a i iz politike. 

"SDP su uništili Zoran Milanović i Davor Bernardić, kao i oba vodstva stranke, krcata karijerističkih poslušnika", napisala je Kolarić na Facebooku te dodala kako to uništavanje stranke većina članova podržava. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta vodstva, a vodstva jesu stranka, izdala su svoje glasače. Iznevjerila su nadu u progres ovoga društva kao i i socijaldemokratske vrijednosti. SDP je, nažalost, postao beznačajna i suvišna stranka za hrvatsko društvo, stranka koja niti na jedan način ne doprinosi boljitku društva. Promjena u SDP-u nije moguća jer su članovi koji je podržavaju u manjini. A meni tamo više nije mjesto", napisala je Kolarić. 

"Puna mi je pipa hrvatske politike"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče mojeg izlaska iz politike, meni je jednostavno dosta. Što bi rekao naš narod, prelila mi se čaša, a puna mi je pipa hrvatske politike. Zato se vraćam svojem privatnom i poslovnom životu", zaključila je Kolarić.

Kolarić je jučer za Vijesti.hr objasnila kako je odluku o odlasku iz SDP-a donijela prije otprilike tjedan dana. "Razlozi odlaska iz SDP-a su politička neodgovornost, karijerizam te višegodišnja kadrovska politika stranke koja promovira mediokritete", kazala je Kolarić te dodala da se stranka trebala odavno mijenjati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANAK

Podsjetimo, u lipnju se Kolarić natjecala za šeficu zagrebačkog SDP-a, ali je u prvom krugu tih izbora ostala iza Denisa Hrestaka i Gordana Marasa koji ju je pobjedio za oko 100 glasova.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo