'okupiti svoje jato' / Kolarić: 'Ili će se SDP početi mijenjati, ili će nestati kao dinosauri'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Aleksandra Kolarić potvrdila je da je na Iblerov trg poslala pismo čija je temeljna poruka da treba sagledati stvari, napraviti detaljnu analizu i priznati da je SDP u dubokoj krizi

23.9.2016.
11:57
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Komunikacijska stručnjakinja i bivša članica SDP-a Aleksandra Kolarić ne odustaje od povratka u SDP.

"Povratak nije uspio jer to koči oligarhija s Iblerovog trga. Milanović je napravio sve da sruši kvorum, u tome su  uspjeli. Pokazuje se kao ključni problem to što ne postoji dobra volja da se osigura slobodna utakmica na tim unutarstarnačkim izborima. Oligarhija je uprtila sve svoje snage da je ne sudjelujem na izborima", izjavila je za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kritizirala je SDP-ovce koji su za sada objavili da će u utrku za predsjednika stranke.

"Nije važno da se ja vratim, već da se stranka počne mijenjati. Od ovih kandidata nitko nema dosljednost, srčanost, upornost i koji je na vrijeme imao viziju, i koji je počeo govoriti o promjena. Sada su kandidati Zoranov 'frend', Zoranov opreativac, Zoranov junior te Picula koji je u redu i kao kandidat i političar, ali ne vidim da ima energije", komentirala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za SDP je ključno da se počne mijenjati, ako se to ne dogodi, SDP ili inače nastavlja pad u provaliju. Moramo prije svega okupiti svoje raštrkano jato. Moramo okupiti sve one koji su izbačeni, žele se vratiti, a nisu bili povezani s nikakvim kriminalom ili korupcijom. Ako SDP nije spreman na promjene, slobodni pad će se nastaviti s ovako jakim HDZ-om. S kandidatima koji su malo bolja ili lošija kopija Plenkovića SDP-a neće moći ništa napraviti.Glavni odbor bi u subotu trebalo pokazati da je vrijeme osvete iza nas", naglasila je.

"Ili će se SDP početi mijenjati, ili će nestati kao dinosauri", zaključila je Kolarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo