A, BOGAMI, I ON NJIH! / Killersi tuže bivšeg menadžera

Image

Popularni kvartet iz Las Vegasa našao se u središtu sudske parnice "teške" više od 10 milijuna dolara.

24.2.2009.
17:12
VOYO logo

Pop-rock "ubojice" iz Las Vegasa podigle su tužbu protiv svog bivšeg menadžera Bradena Merricka na sudu svog rodnog grada. 

U njoj se zahtijeva nadoknada štete za višemilijunsku štetu koju im je Merrick načinio "neodgovornim i neučinkovitim radom". Uvršetn je i popis njegovih prropusta među kojima su deseci otkazanih koncerata, prekasno nabavljanje viza za članove prateće ekipe Killersa, nekoliko upropaštenih europskih promocija i gubitak zarade od prodaje majica  i ostalih suvenira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o odgovoru na tužbu kojom Merrick od benda i svog nasljednika zahtijeva 16 milijuna dolara jer su ga otpustili bez poštivanja svih točaka ugovora. Također, optužio ih je da mu nisu isplatili dio tantijema od prodaje i emitiranja albuma "Hot Fuss" i "Sam's Town". Zanimljivo, u posljednjim medijskim istupima nazvao je Brandona Flowersa i ostale "ubojice" izmanipuliranima i za sve okrivio njihov sadašnji menadžment.

Što se glazbe, pak, tiče, Killersi se trenutno nalaze na turneji kojom promoviraju uspješan prošlogodišnji album "Day & Age". Većina koncerata rasprodana je u samo nekoliko sati pa ako i izgube na sudu Merricka će imati čime isplatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo