tajkun za tajkuna / Kerum navija za Trumpa: 'Volio bih da on dobije jer je oženio našu ženu; Slovenka kao da je i naša'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Trump tvrdi da političari nikad nisu nikoga zaposlili, a on jest. To je uvijek govorio i sam Kerum

4.3.2016.
14:01
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Kampanja u SAD-u odmiče, a kandidati poput Donalda Trumpa ne odustaju od nekih svojih izjava koje često šokiraju javnost.

Domaći mediji tako su našli sličnost između njega i Željka Keruma, bivšeg splitskog gradonačelnika, saborskog zastupnika i nekad najvećeg privatnog poslodavca, koji je dao intervju za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trump tvrdi da političari nikad nisu nikoga zaposlili, a on jest. To je uvijek govorio i sam Kerum.

Volio bih da dobije Trump jer je oženio našu žensku, jer ja smatram da je Slovenka kao da je i naša, i jer nam je bliže, a sve što mi je bliže, to je meni draže Željko Kerum

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam ja i dobre ideje i kampanje, ali mediji su uvijek išli kontra", prokomentirao je Kerum.

"Drugo je Amerika, a drugo je ovdje. Kad sam ja ušao u politiku, meni su jednostavno po nalogu uništili biznis. Utjecali su na banke, banke nisu htjele prolongirati kredite, blokirali su "Keruma" d.o.o. kao jamca, i napravili su mi sr**e", nadovezao se Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima još nekih sličnosti između Trumpa i bivšeg splitskog gradonačelnika. Naime, njegova supruga Fani Horvat ima slovenske korijene, a i Trumpova je supruga Melania - Slovenka.

"Moja žena ima i slovenskih korijena. Njezin pradjed je iz Beča, ona je plemenitog roda. Pripada plemićkom zboru, nije tražila potvrdu od njih zato, ali zna da se njena obitelj tamo vodi kao plemići", otkrio je Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da su Hillary Clinton i Donald Trump izjednačeni, Kerum misli da će Hillary pobijediti.

"Ja mislim da će Hillary dobiti, koliko ja to pratim, a čitam puno već nekoliko godina, dosta toga pratim, i mislim da će ona dobiti; a vidiš, volio bih da dobije Trump jer je oženio našu žensku, jer ja smatram da je Slovenka kao da je i naša, i jer nam je bliže, a sve što mi je bliže, to je meni draže", prokomentirao je Kerum u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo