posljednji dogovori / Kerum 'bacio' nacističku parolu i ušetao u HDZ

Image
Foto: PIXSELL

Velika je gužva u središnjici HDZ-a od ponedjeljka ujutro. Osim što čelni ljudi stranke vode posljednja dogovaranja oko izbornih lista, situaciju je 'zapaprio' Željko Kerum koji je prilikom dolaska na Trg žrtava fašizma dobacio nacističku parolu.

14.11.2011.
15:45
PIXSELL
VOYO logo

Središnjica HDZ-a na Trgu žrtava fašizma danas je centar svijeta za sedmu silu Hrvatske. Naime, tamo se u ponedjeljak povlače zadnji potezi i slažu izborne liste koje vladajuća stranka mora predati Državnom izbornom povjerenstvu do ponoći.

U HDZ-ov stožer stigao je i splitski gradonačelnik Željko Kerum u pratnji svoje sestre Nevenke Bečić, te dobacio nacističku parolu 'Rad oslobađa'.

'Arbeit macht frei' u originalu je pisalo na ulazima mnogih nacističkih koncentracijskih logora. No, nakon što je šokirao novinare, Kerum se pokušao izvući objasnivši kako je 'raditi dobro'.

Dok je gradonačelnik grada pod Marjanom ponovno zabljesnuo sa svojim poznavanjem opće kulture, njegova sestra poručila je medijima da je Zagreb najljepši grad poslije Splita.

Nakon 15 sati pred novinare je izašla glasnogovornica HDZ-a Sunčana Glavak i poručila kako sastanak neće biti gotov uskoro.

"Na vrijeme ćete saznati kad ćemo predati liste", izjavila je medijskoj sviti na Trgu žrtava fašizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo