maksimum u hrvatskom dresu / Kelava: 'Hrvatski mentalitet je takav da kada igrači navuku naš dres - uvijek daju maksimum od sebe'

Image

Pohvalio je Modrića, Rakitića, Kovačića, Mandžukića i Subašića te napomenuo kako oni mogu ponoviti rezultat generacije iz 1998.

21.6.2016.
20:11
VOYO logo

Hrvatski vratar španjolskog prvoligaša Granade Ivan Kelava rekao je u razgovoru za sportske novine Marca kako svaki hrvatski igrač kada obuče 'kockasti' dres daje sve od sebe, te da ova generacija može ponoviti sličan rezultat kao ona iz 1998. koja je osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu.

"Poštujemo Španjolsku, ali je se ne bojimo. Hrvatski mentalitet je takav da kada igrači navuku naš dres uvijek daju maksimum od sebe. Imamo kvalitetan vezni red, volimo igrati lijep nogomet, imati loptu u posjedu", rekao je Kelava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje kojeg bi španjolskog igrača, da može, doveo u reprezentaciju Hrvatske, rekao je "niti jednog". "Svi španjolski igrači mi se sviđaju, no ne bih doveo niti jednoga. Dovoljni su nam naši nogometaši", rekao je i napomenuo da mu se posebno sviđa branič Sergio Ramos.

Pohvalio je Modrića, Rakitića, Kovačića, Mandžukića i Subašića te  napomenuo kako oni mogu ponoviti rezultat generacije iz 1998.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da ova generacija može to postići. Imamo vezni red s Modrićem, Rakitićem, Kovačićem. Može se dogoditi nešto slično kao 1998. kada su nastupali čarobnjaci poput Prosinečkog, Bobana i Šukera", rekao je Kelava.

Osvrnuo se i na zadnju utakmicu protiv Španjolske na Europskom prvenstvu  prije četiri godine kada je Hrvatska bila poražena s 0-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećam se penala kojeg nam nisu sudili, Casillasove obrane Rakitićevog udarca. Nedostajalo nam je malo sreće, baš kao i u Brazilu. No, budemo li igrali kao 2012. možemo izvući nešto pozitivno", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo