spava upaljena svjetla / Katie Holmes se panično boji mraka

Image

Lijepa glumica Katie Holmes više ne može zaspati u mraku. Čak ni snažni Tom Cruise pored nje ne ublažava njen strah.

23.8.2011.
10:30
VOYO logo

Nova uloga toliko je prestrašila glumicu Katie Holmes da ona spava upaljenog svjetla. Čak ni prisutnost njenog supruga Toma Cruisea ne umanjuje njen iracionalni strah od čudovišta.

Naime, glavna uloga u hororu 'Ne boj se tame' unio je nemir u život lijepe glumice.

Katie u novom filmskom ostvarenju Guillerma del Tora, koji inače preferira filmove prožete strahom i natprirodnim, glumi djevojku samohranog oca koja se zajedno s njim i njegovom kćeri nađe u opasnoj, ukletoj kući.

"Guillermo je napravio toliko stvarne likove koji se na prvu čine normalnima, ali su zapravo čudovišta koja mogu napasti bilo čiju kuću", uplašeno je izjavila 32-godišnja glumica koja od trenutka kada je pročitala scenarij čuje neobične zvukove i ne odvaja se od malene Suri.

Film je dobio oznaku 'R' što znači da mlađi od 17 godina ne mogu ga gledati osim u prisustvu roditelje ili neke druge punoljetne osobe. Filmska ekipa pokušala je 'Ne boj se tame' učiniti prihvatljivim i za djecu, no strast Guillerma del Tora, najpoznatijem po filmovima 'Panov labirint' i 'Đavolja kralježnica', prema strahu to nije dopustila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo