Kastavski župnik: Podržava me Berlusconi

Kontroverzni svećenik Franjo Jurčević na svom blogu nastavio je bitku protiv homoseksualaca.

3.11.2010.
9:02
VOYO logo

Svećenik Franjo Jurčević, koji je nedavno smijenjen je s pozicije kastavskog župnika odlukom nadređenih u riječkoj nadbiskupiji, nije odustao od sijanja mržnje na svom blogu.

Oglasio se novim uratkom pod naslovom "Predsjednik talijanske vlade Silvio Berlusconi podržava kastavskog župnika".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gotovo svi današnji i talijanski, svjetski i naši mediji bilježe da je talijanski predsjednik Vlade, Silvio Berlusconi rekao: Bolje da se čovjeku sviđaju lijepe djevojke nego biti gay.

Na taj je način dao podršku kastavskom župniku koji se djelomično sa njime slaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada će i njega zajedno s mojom malenkosti žestoko osuditi lezbijke – a homoseksualci će kao i u slučaju 'kastavskog župnika' ostati po strani. Jadna mu para ako dođe u Hrvatsku, a pogotovo ako se usudi doći u Rijeku! Za mene će to biti spas a za njega i cijelu Italiju 'smak svijeta'.

Ovim svojim javno izrečenim stavom pokazuje da je potpuno izgubio 'orijentaciju', da prostite – seksualnu!", napisao je župnik homofob na svom blogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon gay parade u Beogradu Jurčević je na svom blogu pohvalio "normalne Beograđane" za njihov odnos prema homoseksualcima. Potom se preko bloga obračunavao sa članovima lezbijskih organizacija, a u jednoj je TV emisiji otvoreno kazao da su homoseksualci nakaze. Nakon toga ga je premješten iz kastavske župe.

Prethodni članci:

arti-201010260421006 arti-201010120595006 arti-201010200297006 arti-201010130378006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo