KARAMARKOV PROFIL ZATRPAN KOMENTARIMA: / Stiglo puno čestitki i pokoje razumno pitanje

Image
Foto: Facebook

"Nadam se da ćemo čuti i nešto o programu, a ne samo kritiku odlazeće vlasti i priče u prazno.

1.10.2015.
15:34
Facebook
VOYO logo

KARAMARKOVA OBEĆANJA: 100.00 radnih mjesta, veće penzije i 1.000 eura za svako novorođeno dijete

Image
KARAMARKOVA OBEĆANJA: /

100.00 radnih mjesta, veće penzije i 1.000 eura za svako novorođeno dijete

Image
KARAMARKOVA OBEĆANJA: /

100.00 radnih mjesta, veće penzije i 1.000 eura za svako novorođeno dijete

U komentarima koje su uglavnom ostavili simpatizeri i čalnovi HDZ-a najviše je hvalospljeva šefu Karamarku za "odličan" program. Naravno, baš kao što je to za govornicom učinio Karamarko, uz pohvale pristaše uz odušeljveljnje dijele i kritike Milanovićevoj vladi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon skoro 4 godine agonije s kukuriku vlasti napokon vidimo nešto pozitivno, a to je Domoljubna koalicija na čelu sa gospodinom Karamarkom!", stoji u jednom od postova.

Podrška iz Kanade i Kenije

"Čestitke novom premijeru. Prvo treba pomoći poljoprivredi, jer iseljavanje je najveće iz poljoprivrednih krajeva. Podsjetit ću da je ova vlada namjerno 2012. smanjila referentnu cijenu mlijeka, a potom tri godine zakidala seljake na poticajima da bi sad u 2015. isplatili nešto više pred izbore. Smanjenjem PDV-a na turizam dali su Primorju, a uzeli selu i onda kažu da iseljavanje nije u većem broju i da nisu oni krivi", savjetuje jedan Josip.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvale programu tzv. domoljubne koalicije stigle su iz Kanade i Kenije, uz kritiku "odlazećoj Vladi da samo pričaju u prazno".

Kako ispuniti obećano?

Nisu svi zadovoljni onim o čemu je u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu "grmio" Karamarko:"Nadam se da ćemo čuti i nešto o programu, a ne samo kritiku odlezeće vlasti i priče u prazno. Želimo čuti konkretan program."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki se pitaju gdje su detalji gospodarskog dijela programa odnosno kako će se ostvariti najavljeno.

"Uvijek sam izborni program zamišljao kao predstavljanje mjera i načina uz pomoć kojih će se ostvariti određeni rezultati, nisam mislio da će izborni program biti rezultati koje svi ionako priželjkujemo bez da znamo kako do tih rezultata doći. Nisam zamišljao da je u 21. stoljeću kada su ljudi više obrazovaniji nego koncem 20. stoljeća dovoljno reći da je dio programa gospodarski rast, postoje li stranke koje u programu imaju gospodarski pad?", ironičan je jeda autor posta na Karamarkovom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan jedan komentar ima sličan zaključak: "Svi isti. Jedino moremo gledat ko je lipši".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo