mladi jastreb protiv brkića / Karamarko uz Brkića: 'Borkovićeva kandidatura je dobra, ali mi imamo najboljeg kandidata'

Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko u Požegi slavi 26. obljetnicu odnutka HDZ-a u tom gradu

7.3.2016.
18:16
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko u Požegi slavi 26. obljetnicu odnutka HDZ-a u tom gradu.

Po dolasku na proslavu, Karamarko se obratio novinarima koje je najviše zanimalo što misli o kandidaturi Branka Borkovića za mjesto ministra branitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam što reći, to je slobodna stvar i volja ljudi koji ga predlažu. To je dobra kandidatura, ali mi imamo najboljeg kandidata Milijana Brkića":

Biste li vi podržali bilo kojeg drugog kandidata osim Brkića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brkić je najbolji kandidat. Mi ćemo stati iza njega. Ne možemo stati iza pet kandidata".

Šest tjedana smo bez ministra. Što znači izjava premijera Oreškovića - "predložite još kandidata" - ako ste vi svog već predložili? Je li to vrsta sumnje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je njegov stil koji respektiramo, ali i on respektira da mi imamo kandidata i da je to mjesto tzv. HDZ-ovo mjesto. Nas to ne uzbuđeje i ne kvari odnose".

Imenovanje savjetnika Puljiza?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogovor je da premijer najuži krug suradnika bira sam. Mi mu ne mislimo sugerirati kako će izgledati sastav njegovih savjetnika".

Intendantu riječkog HNK Oliveru Frljiću su provalili u stan. On kaže da ste na neki način za to odgovorni predsjednica i Vi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je da su čovjeku opljačkali stan. Policija mora pronaći počinitelje, a Frljić ovakvom izjavom pokazuje da je dobar vicmaher, a loš intendant".

Je li moguća koalicija s HNS-om ukoliko Vrdoljak postane predsjednik stranke?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi nastojimo surađivati sa svim strankama. To je njihova unutarnja stvar. Vidjet ćemo kad se i ako se dogodi hoćemo li moći surađivati. Ne vidmo mogućnost surađivanja s njima dok je Vesna Pusić na čelu te stranke. To je sigurno".

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo