Karamarko prijavljen zbog organiziranog kriminala!

29.6.2011.
15:50
VOYO logo

Radi se, naime, o prijavi koju je udruga Partnerstvo za društveni razvoj (PSD), uz videozapis improvizirane Latinice održane u ponedjeljak u prostorijama Hrvatskog novinarskog društva, podnijela antikorupcijskom uredu Državnog odvjetništva.

"S obzirom da je tijekom rasprave izrečena i jedna od ključnih poveznica između Tomislava Karamarka i korupcijske nemani u Hrvatskoj, danas u 12.23 sata udruga Partnerstvo za društveni razvoj USKOK-u je predala sveobuhvatnu prijavu protiv Tomislava Karamarka, gradonačelnika Obrovca te drugih povezanih osoba", navodi predsjednik udruge Munir Podumljak u današnjem priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je iz istraživanja "evidentno da organi kaznenog progona do sada nisu postupali u predmetima u kojima je postojala poveznica s ministrom unutarnjih poslova, drugog načina nema osim tražiti od institucija da rade svoj posao", dodaje. Napominje da će o raspletu u ovom predmetu udruga redovito izvještavati javnost.

Podsjetimo, Latinica snimana u HND-u bavila se pretvorbama zemljišta za koje se tvrdilo da je u vlasništvu Karamarka, a koje je iz pašnjaka prenamijenjeno u građevinska zemljišta na kojima sad niču zgrade, zatim njegovim nerazjašnjenim odnosima s čak pet tvrtki koje su radile s državom, ali i njegovim navodnim "podstanarskim" danima kod Alice Petrač. Naime, supruga osuđenog otmičara Hrvoja Petrača aktualnom je ministru policije ustupila stan bez naknade, rečeno je u toj emisiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106270558006 arti-201007080143006 arti-200907010018006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo