KARAMARKO PROMPTNO REAGIRAO NA FACEBOOKU: / 'Već ih žurim ubilježiti na svoje ime, a očekujem i tužbu za ratno profiterstvo'

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

"Kvazimedijski jurišnici podsjetili su me kao pravi Djed Mraz i otkrili mi da sam zapravo bogat čovjek.

2.1.2018.
17:12
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Tjednik Nacional objavio je u novom broju da je bivši predsjednik HDZ-a i bivši potpredsjendik Vlade Tomislav Karamarko vlasnim nekretnina višemilijunske vrijednosti, a koje nije naveo u svojoj imovinskoj kartici. Nacional također tvrdi da posjeduje dokumente koji potvrđuju tu informaciju te navode da je Karamarko u Katastru Grada Zagreba upisan kao osoba koja se nalazi u posjedu polovice najmanje milijun i pol eura vrijedne vile u elitnom zagrebačkom naselju Bukovac.

Image
TAJNO BOGATSTVO TOMISLAVA KARAMARKA: /

Bivši šef HDZ-a u imovinskoj kartici prešutio nekretnine milijunske vrijednosti?

Image
TAJNO BOGATSTVO TOMISLAVA KARAMARKA: /

Bivši šef HDZ-a u imovinskoj kartici prešutio nekretnine milijunske vrijednosti?

Image
Image

"Cilj je doznati sve o mojoj (ne)poznatoj političkoj ambiciji"

Nije dugo trebalo čekati na Karamarkovu reakciju. On se oglasio putem Facebooka te uz novogodišnju čestitiku svojim prijateljima i pratiteljima sarkastično odbacio tvrdnje da je u imovinskoj akrtici zatajio vlasništvo nad vrijednim nekretninama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prenosimo Karamarkovu objavu: "Poštovani prijatelji, želim vam sretnu i uspješnu 2018. godinu. Nadam se da vam je počela dobrim vijestima i u izvrsnom raspoloženju. Meni je otpočela više nego uspješno! Naime, kvazimedijski jurišnici posjetili su me kao pravi Djed Mraz i otkrili mi da sam zapravo bogat čovjek. Prema njihovim "neumoljivim dokazima", danas sam bogatiji za nekoliko iznimno vrijednih nekretnina od Zadra do zagrebačkog Bukovca. Već žurim iste nekretnine ubilježiti u katastru i gruntovnici na svoje ime, a nakon toga očekujem tužbu za ratno profiterstvo. Na kraju ćemo vidjeti tko koga uvjerljivije tuži! Netko je dobro primijetio: "Neprijatelji su ti uvijek najbolji odvjetnici".

U ovoj prozirnoj igri (a)nacionalne bojne, cilj je zapravo doznati sve o mojoj (ne)poznatoj političkoj ambiciji. O tome zasad mogu reći, kao običan Hrvat, da je moja politička misao ista kao uvijek i vrlo je bliska Orbanovoj božićnoj poruci", napisao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo