KARAMARKO: / Nacionalno vijeće HDZ-a dalo mi je ovlasti donošenja zaključaka

Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je u četvrtak da je od Nacionalnog vijeća dobio ovlasti donošenja zaključaka koje stavlja pred Predsjedništvo HDZ-a.

17.12.2015.
15:23
PIXSELL, Patrik Macek
VOYO logo

"Predsjedništvo HDZ-a donijelo je odluku o suradnji s Mostom, a nakon izbora Nacionalno vijeće mi je dalo ovlasti da pregovaram i donosim zaključke koje stavljam pred stranačko predsjedništvo", rekao je Karamarko novinarima upitan kako komentira izjavu člana Predsjedništva SDP-a kako Predsjedništvo HDZ-a nije smjelo donijeti odluku o suradnji s Mostom već to, po Statutu HDZ-a, treba Nacionalno vijeće.

Image
I ŠTO SADA? "HDZ /

je izvanstatutarno donio odluku o odgovoru Mostu"

Image
I ŠTO SADA? "HDZ /

je izvanstatutarno donio odluku o odgovoru Mostu"

Pregovori s Mostom gotovi do utorka?

Predsjednik HDZ-a smatra i da bi pregovori s Mostom mogli do utorka biti gotovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da hoće jer je hrvatskim građanima dosta ovoga. A i nama jer jedva čekam raditi konkretne stvari", rekao je.

Istaknuo je kako HDZ za sada dualno pregovara s Mostom, a hoće li se otvarati prostor SDP-u puno ovisi o kolegama iz Mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PANENIĆ O FOTELJAMA: /

Mostu pripadaju tri, ali bi željeli šest do deset ministarstava

SDP ne isijava ekstremnu kvalitetu

"Ako dođe do takve situacije o tome ćemo se i mi pitati. Ako bude riječ o nekoj ekstremnoj kvaliteti iz SDP-a kojoj bi se možda moglo dati prostora u izvršnoj vlasti za boljitak zemlje i stvaranje zajedništva te stvaranje atmosfere u kojoj se ljudi distanciraju od antagonizama koje Milanović dnevno isijava", naglasio je Karamarko. No, ustvrdio je kako u SDP-u nije vidio tu ekstremnu kvalitetu.

Karamarko nije želio odgovoriti na, kako je rekao, hipotetska pitanja hoće li razgovarati s SDP-om ako ih Most prihvati kao partnere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarat ćemo, ali to će morati biti čvrsti uvjeti. Sve su to hipotetska pitanja i sve su to nekakvi balončići od sapunice", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo