'GRAĐANI SU OŠTEĆENI' / Karamarko komentirao pljačku u Ini, a osvrnuo se i na mogući povratak u politiku: 'Još ćemo razgovarati...'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Na pitanje bi li se odazvao ako ga pozovu na saslušanje oko Ine, Karamarko kaže kako sumnja da će ga pozvati

1.12.2022.
12:47
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Novinarka N1 televizije Ivana Tomić danas je u jednoj poslovnici Hrvatske pošte dok je razgovarala s građanima koji od danas mogu nabaviti početne pakete eurokovanica naletjela na bivšeg predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka, kojem je uputila nekoliko aktualnih pitanja.

Na pitanje bi li se odazvao ako ga pozovu na saslušanje oko Ine, Karamarko kaže kako sumnja da će ga pozvati. "Izgubili smo arbitraže zahvaljujući bjesomučnoj harangi na mene. Stvar je vrlo jednostavno. Jurišalo se na mene i izabralo se kriva sredstva koja su oštetila proračun i građane za minimalno dvije milijarde", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Građani su oštećeni'

Konstatirao je da ne zna je li to pljačka stoljeća, ali građani su oštećeni. "Proračun će se puniti, ne znam kako. Industriju nemamo, proizvodnju hrane nemamo, sve uvozimo i živimo od turizma, koji je krhka gospodarska grana. Oštećeni su građani", kaže bivši premijer.

Komentirao je i mogući povratak u politiku. "O tom, potom, još ćemo razgovarati", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na utakmicu Vatrenih protiv Belgije, kazavši kako svim srcem navija za reprezentaciju. Na pitanja o Andreju Plenkoviću nije htio odgovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo