Karamarko: HDZ je na koljenima

13.6.2012.
17:37
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je nakon sjednice Kluba zastupnika te stranke kako je Klub većinom glasova podržao jučerašnju odluku Predsjedništva HDZ-a o smjeni Jadranke Kosor i Vladimira Šeksa s mjesta potpredsjednika Hrvatskog sabora te prijedlog da ih na tim mjestima zamijene Tomislav Čuljak i Željko Reiner. Klub je smijenio Kosor, a Šeks je sam podnio ostavku.

Na pitanje o izjavi Jadranke Kosor kako je riječ o Karamarkovoj odmazdi, predsjednik HDZ-a je rekao kako se ne slaže s tom tvrdnjom. Rekao je kako je Jadranka Kosor zacijelo u afektu dala takvu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Šeks i Kosor, kazao je Karamarko, ostaju u Saboru. Bit će vjerojatno predsjednici nekih odbora, moramo malo napraviti razmještaj'', naglasio je i rekao kako se na njih i dalje računa.

Dodao je, međutim, i kako nitko ne može Vladimiru Šeksu osporiti njegove zasluge za stvaranje i stranke i države te njegovu stručnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''HDZ je na koljenima, zato sada radimo na konsolidaciji stranke i bilo je potrebno osvježiti prve redove. Nikakve koalicije Kukuriku ili Kokodaku nikada neće dostići ono što je napravio HDZ'', ustvrdio je čelnik HDZ-a dodajući kako je ta stranka imala goleme zasluge tijekom proteklih 20 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo