KARAMARKA 'PERU' NA FACEBOOKU: / 'S njim na čelu HDZ će izgubiti sve. Nije uspio izvući ni produžetke. Koji luzer'

Image
Foto: PIXSELL, Robert Anić

Povodom 27. godišnjice osnutka Hrvatske demokratske zajednice, na Facebooku se oglasio i njezin predsjednik Tomislav Karamarko prigodnom objavom.

17.6.2016.
20:35
PIXSELL, Robert Anić
VOYO logo

Među ostalim je napisao da je "od samog osnutka HDZ bila pobjednička stranka" dok su njeni članovi "u teškim, ratnim godinama beskompromisno radili na stvaranju moderne i suverene, demokratske Republike Hrvatske".

"HDZ je uvijek znao donositi prave odluke"

"S pet uzastopnih pobjeda u zadnje četiri godine smo dokazali da smo pobjednička stranka, a nastavit ćemo pokazivati da smo prije svega hrvatska stranka, stvorena iz ljubavi prema domovini. HDZ je uvijek znao donositi prave odluke kad je bilo potrebno, a tako ćemo nastaviti i u narednim danima", napisao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova objava potaknula je niz komentara, s tim da je onih u njegovu korist bilo manje od onih u kojima se iznose zamjerke, pa i vrlo žestoke kritike. Evo nekih od njih:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budi čovjek i prepusti HDZ nekome drugome da se Hrvati imaju bar nečemu nadati na sljedećim izborima. Bog i Hrvati", napisao je jedan.

Slično razmišlja i jedna glasačica Karamarkove stranke: "Ako Tomica napusti HDZ mogu se nadati nečemu, a sa njim ničemu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KARAMARKO ODLAZI I S ČELA HDZ-A? /

'Spreman sam na sve što je dobro za stranku. Pričekajte još par dana'

Image
KARAMARKO ODLAZI I S ČELA HDZ-A? /

'Spreman sam na sve što je dobro za stranku. Pričekajte još par dana'

"Ujediniti nas je mogao jedino Franjo Tuđman"

Javili su se i neki stari članovi stranke. Jedan 'barakaš' piše: "Bio sam osobno prisutan na tom skupu. Sada nema toga naboja i zajedništva, sada je samo osobni interes. Ujediniti nas je mogao jedino Franjo Tuđman, a sada takvoga nema."

Jedna stara HDZ-ovka razmišlja pak ovako: "Ma okupit ćemo se opet mi oko naše zastave. Bila sam i ja na tom skupu. Bila su to vremena kada se ovi iz Radničke fronte i Gonga još nisu ni rodili. Nismo mi sudionici Cvjetnice '91 na Trgu francuske revolucije za odbaciti. Ima nas daleko više od ovih HRVATSKA MOŽE BOLJE. Izgubili smo samo loptu, ali nije kraj utakmice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njoj je jedan komentator odgovorio: "S njim na čelu izgubit će sve, nije uspio izvući ni produžetke. Koji luzer."

"Kada ćete se ispričati običnim članovima HDZ-a?"

"Svi krivi samo Karamol nije!!!! Lobotomija!! HDZ NIJE HRVATSKA!!!!!! HRVATSKA smo mi narod!!!!!!", piše jedna ogorčena komentatorica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki su Karamarka pozvali 'na red'. Jedan od njih ovako piše: "Poštovani gospodine Karamarko, kada ćete se vi kao predsjednik HDZ-a, gospodin Brkić kao vaš zamjenik, gospodin Milošević kao tajnik stranke, tehnički ministri gospoda Butković i Kovač, niz saborskih zastupnika HDZ-a, ispričati, ako ne građanima Hrvatske, a onda barem običnim članovima HDZ-a, za višetjedno svjesno iznošenje neistina o potrebnom broju zastupničkih ruku u Saboru RH za preslagivanje Vlade RH? Kako očekujete da ti ljudi na novim izborima daju glas svima vama koji ste u stanju, bez da trepnete okom, lagati i boriti se isključivo za svoje vlastite probitke?".

Image
Foto: PIXSELL, Robert Anić
Image
Foto: PIXSELL, Robert Anić

"Politički si mrtav, jeb*te!"

Slično mu je sasula na zid i jedna Dalmatinka: "Ajde moj domoljube, da spasiš sebe povuka si cili HDZ na dno. Domoljublje se ne iskazuje vičući, urlajući, mrzeći druge. Već san ti napisala da ti je najveća greška bila kad si reka ko ne glasa sa HDZ ne voli Hrvatsku. Ko pod drugim jamu kopa sam u nju pada. Eto vam vaše domoljublje i one koje si skupija oko sebe poput Hasanbegovića, Ilčića, Tepeša, Markićke... Pa jel ti stvarno misliš da je hrvatski narod toliko glup? E pa nije, dragi moji lazni domoljubi. Hrvati vole svoju domovinu i bez takvih lažnjaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu, kratka ali žestoka poruka jednog: "Politički si mrtav, jebote... Zato ....čkomi."

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo