'ZLOGLASNI ČLAN POSADE' / 'Javilo mi se 75.000 Hrvata!' Šokirana je 'medijskom olujom' nakon bloga o Pernaru: 'To je za mene velik problem'

Image
Foto: Blog: sv1wildchild.com

'Upućujem poruku Hrvatskoj: svi koji me nazovu da pitaju nešto o mom članu posade, odmah će biti blokirani, a poruke izbrisane. Ako imate pitanja o Ivanu – pitajte Ivana', navodi kapetanica Lexi

25.1.2022.
7:47
Blog: sv1wildchild.com
VOYO logo

Nakon što se, zahvaljujući blogu kanadske jedriličarke, kapetanice Lexi, doznalo da Ivan Pernar krstari Karibima, to je pobudilo velik interes, koji je primijećen i s druge strane Atlantika. Kapetanica Lexi se prije nekoliko dana probudila sa saznanjem o tome tko je zapravo osoba koju bezuspješno pokušava naučiti vezati čvorove.

Njen blog su zatrpale tisuće poruka, a ona je ostala u šoku. Stoga je odlučila poslati poruku svim znatiželjnicima, ali i novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRIMILA GA NA BROD /

Pernar završio na blogu jedriličarke, jedva izlazi na kraj s njim: 'Jede kao konj, a ima pažnju poput zlatne ribice'

Image
PRIMILA GA NA BROD /

Pernar završio na blogu jedriličarke, jedva izlazi na kraj s njim: 'Jede kao konj, a ima pažnju poput zlatne ribice'

"Odlučila sam reći nešto o ludoj plimi koja me zapljusnula prošli tjedan. Za sve moje pratitelje koji nisu svjesni medijske drame koja se događa u Hrvatskoj i koja uključuje mene i mojeg novog člana posade, ispostavilo se, a toga nisam uopće bila svjesna, da je Ivan svojevrsni 'hrvatski Trump'! Nisam imala pojma, mislila sam da je on tek tamo neki tip. No, čini se da je svojevremeno bio političar, čak se, čini mi se, kandidirao za predsjednika…? Hrvatski tabloidi ga posvuda prate. Prije neki dan, ljudi u Hrvatskoj su tijekom večere na nacionalnoj televiziji gledali mene u kupaćem kostimu i mog zloglasnog člana posade", napisala je skiperica na svom blogu.

'Pitajte Ivana!'

Istaknula je kako ju je kontaktiralo više od 75.000 Hrvata. Među njima nisu bili samo novinari, znatiželjnici i internetski trolovi. Neke su se kompanije javile kapetanici Lexi sa željom da se oglašavaju na njenom blogu. No, ona je svima poručila - ništa od toga!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počeli su me kontaktirati hrvatski novinari. Još uvijek me pokušavaju dobiti zbog intervjua s Ivanom. Ovo je ludo! Zato upućujem poruku Hrvatskoj: svi koji me nazovu da pitaju nešto o mom članu posade, odmah će biti blokirani, a poruke izbrisane. Ako imate pitanja o Ivanu – pitajte Ivana", odrješita je kapetanica Lexi.

'Paparazzi su sve uništili'

Naravno, takav publicitet je teško pao osobi koja, kad je na brodu, živi uglavnom sama. Njena prisutnost na blogu ima sasvim drugačiju svrhu od one koja je trenutno aktualna, stoga je odlučila podvući crtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo bi moglo šokirati Hrvate opsjednute mojim članom posade, ali moja web stranica, blog i YouTube kanal su o mojem životu, a moj novi član posade samo je privremeno tu. Nisam imala pojma da će moj posljednji blog postati takva nacionalna vijest. To je za mene velik problem", iskrena je Lexi.

Dodala je i da će zbog "medijske oluje" prvi put cenzurirati svoje objave. "Moram zaštititi svog člana posade od ovih lešinara i u svojim budućim objavama biti mnogo manje izravna. Žao mi je što ću morati biti neodređena sada i u budućim blogovima… Paparazzi su sve uništili", zaključila je kapetanica Lexi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo