Kaos u željezničkom prometu zbog snijega

10.3.2010.
20:07
VOYO logo

Stanje je ipak gore nego jutros, osobito u Lici i Gorskom Kotaru gdje poteškoće u prometu uzrokuju velike količine padalina i kvarovi vučnih vozila, stoji u priopćenju.

Nagibni vlak koji je jutros krenuo iz Zagreba, stigao je samo do Gospića gdje je ostao u kvaru. Po putnike je iz Knina došla klasična garnitura vlaka (lokomotiva i putnički vagon) kako bi ih prevezla do Splita. Jutrošnji nagibni vlak koji je krenuo iz Splita u Zagreb kasnio je sat i pol u dolasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto popodnevnih nagibnih vlakova iz Zagreba i Splita na tim relacijama vozit će klasični vlakovi (lokomotiva i putnički vagoni), a na toj liniji voze i noćni vlakovi.

Na relaciji Zagreb-Rijeka dva putnička vlaka kasnila su 20 i 45 minuta a jedan brzi 45 minuta, na pruzi Zagreb-Novska-Vinkovci dva putnička vlaka kasnila su po 32 i 45 minuta, na pruzi Zagreb-Koprivnica jedan je putnički vlak kasnio 40 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na željezničko-cestovnom prijelazu, tri kilometara od Križevaca, pod putnički vlak koji se kretao iz Zagreba prema Bjelovaru u 14,25 sati podletjelo je osobno vozilo te je zbog očevida promet na relaciji Križevci-Bjelovar bio u prekidu do oko 15 sati.

U zagrebačkom gradsko-prigradskom prometu vlakovi voze sa zakašnjenjima do 10 minuta, a u popodnevnim satima otkazan je jedan par vlakova na relaciji Savski Marof-Dugo Selo-Savski Marof.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ostalim područjima u lokalnom, daljinskom i međunarodnom prometu, promet se odvija po voznom redu, ali uz manje poteškoće.

Prethodni članak:

arti-201003100036006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo