KAOS U ZAPADNOM DIJELU ZAGREBA: / Puknula cijev i zatvorila jednu od najprometnijih ulica; ljudi ostali bez vode

Image
Foto: N1 screenshot
13.9.2018.
7:52
N1 screenshot
VOYO logo

Promet je obustavljen Selskom od Baštijanove do Zagorske i Krapinskom od Čakovečke do Selske

U Zagrebu, na križanju Selske i Krapinske ulice, pukao je magistralni vod, javlja policija. Došlo je do izljeva veće količine vode i oštećenja kolnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voltino bez vode

Bez vode je ostalo Voltino nasilje, a promet je obustavljen Selskom cestom na dijelu Zagorska-Selska i Baštijanova-Selska. Linija 109 vozi Zagorskom, Golikovom, Baštijanovom do Selske i dalje uobičajeno. Mjerodavne službe izašle su na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zapadnom dijelu Zagreba na dijelu Selske ulice, između Baštijanove i Planinske, u četvrtak oko 4.30 sati puknula je magistralna vodoopskrbna cijev zbog čega je poplavljen i oštećen kolnik pa je promet Selskom cestom do daljnjega obustavljen, dok se ne završe sanacijski radovi, izvijestio je Gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama. Uz kolnik poplavljena su dvorišta okolnih stambenih objekata.

Policija na terenu

Promet Selskom cestom je do daljnjega obustavljen dok se ne završe radovi na sanaciji nastale štete. Angažirane su dežurne ekipe tvrtke Vodoopskrba i odvodnja, Zagrebački holding d.o.o. - Podružnice zagrebačke ceste, četiri Dobrovoljna vatrogasna društva Vatrogasne zajednice Grada Zagreba i Javna vatrogasna postrojba grada Zagreba s ukupno 20 vatrogasaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesto događaja osigurava policija, koja će zajedno sa službenicima prometnog redarstva Grada Zagreba regulirati promet na okolnim prometnicama, navode iz gradskog Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo