Kalmeta zbog javnosti neće više parkirati na pločniku

5.2.2010.
19:23
VOYO logo

arti-201002050327006Podsjetimo, net.hr je ranije pisao kako po ministra mora, prometa i infrastrukture Božidara Kalmetu svakoga jutra dolazi vozač u skupocjenom službenom BMW-u. To ne bi bilo ništa neobično da se crni automobil svakodnevno ne parkira na mjestu gdje je to strogo zabranjeno.

Iz Kalmetinog ministarstva poručuju za net.hr da Kalmeta ni ''na koji način nije želio povrijediti obične građane Republike Hrvatske niti ne želi biti povlašten pred zakonom u bilo kojem smislu''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priopćenju koje je stiglo u našu redakciju piše i da je zagrebačko Gradsko poglavarstvo izdalo rješenje za službeno Kalmetin službeni BMW, registarskih oznaka ZG 1100-IO, koje vrijedi od 10. veljače 2009. do 31. prosinca 2010. godine, a koje dozvoljava prolaz vozila radi parkiranja na ulazu iz Gundulićeve u Masarykovu ulicu i na izlazu iz Masarykove u Preradovićevu ulicu.

Navedeno rješenje o odobrenju parkiranja ministru Kalmeti je, dodaje se u u priopćenju, izdano obzirom da na tom području ne postoji mjesto za parkiranje, a ministar stanuje u Masarykovoj ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rješenje Poglavarstva vrijedi od 7-24 sata radnim danom, te od 9-24 sata u dane vikenda, a može se koristiti isključivo za navedeno službeno vozilo koje za to ima nalijepljenu posebnu naljepnicu na prednjem vjetrobranskom staklu.

''Obzirom da očito neke građane smeta što se službeno vozilo ministra Kalmete parkira u Masarykovoj ulici, želimo istaknuti da to više neće biti slučaj jer poštujemo glas javnosti'', stoji na kraju priopćenja koje je potpisala glasnogovornica Kalmetinog ministarstva Marina Halužan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo