tvrdi da je hdz pobjednik izbora / Kalmeta: 'MOST nema nikakvog razloga surađivati sa SDP-om'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

"MOST nema nikakvog razloga surađivati sa SDP-om jer MOST želi reforme, svi želimo reforme, a SDP je u proteklih četiri godine pokazao da nije za reforme i da nije za ništa", izjavio je Božidar Kalmeta

11.11.2015.
11:54
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Član Predsjedništva HDZ-a Božidar Kalmeta izjavio je u srijedu da MOST nema nikakvog razloga surađivati sa SDP-om jer, i MOST kao i HDZ-ova Domoljubna koalicija žele reforme, dok je SDP u protekle četiri godine pokazao da nije za njih.

"MOST nema nikakvog razloga surađivati sa SDP-om jer MOST želi reforme, svi želimo reforme, a SDP je u proteklih četiri godine pokazao da nije za reforme i da nije za ništa", izjavio je Kalmeta novinarima prije početka sjednice Predsjedništva HDZ-a na kojoj će se odlučiti o strategiji današnjih pregovora s Mostom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirajući rezultate izbora rekao je da je zadovoljan, naglasivši kako je najvažnije da je HDZ-ova Domoljubna koalicija pobijedila SDP, i nesposobnu Milanovićevu vladu.

"Pobijedili smo nesposobnu vladu koja je do sada vladala i nije napravila ništa i koja je sve upropastila. Dobro je da je otišla", kazao je Kalmeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naveo je da se na izborima dobila i treća opcija, MOST, te da je HDZ uvijek pokazivao širinu, podsjetivši kako su na izbore izašli s osam stranaka u Domoljubnoj koaliciji.  

Negirao je novinarsko nagađanje da je zbog rezultata izbora u stranci ugrožen položaj predsjednika Tomislava Karamarka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo