KAKO JE BRITANKA PALA S KRUZERA 100 KILOMETARA OD HRVATSKE OBALE? / 'Sve je snimljeno kamerama, izgleda da je pila'

Image
Foto: MORH/Facebook

Prema riječima putnika s kruzera, pad 46-godišnje Britanke sa sedme palube, trebao bi biti snimljen nadzornom kamerom.

20.8.2018.
11:13
MORH/Facebook
VOYO logo

Britanka koju je hrvatska Obalna straža jučer izvukla iz mora nakon što je pala s kruzera stotinjak kilometara od hrvatske obale, rekla je za britanske medije kako je uspjela preživjeti zahvaljujući pjevanju i jogi.

Kay Longstaff (46), nakon večeri provedene uz čašicu, pala je sa sedme palube kruzera Norweigian Stara koji je bio na putu za Veneciju. Nije još sasvim sigurno kako je završila u moru, ali ova 46-godišnja stjuardesa kaže kako je pala s krme broda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Njezin nestanak prijavljen je oko ponoći, a za njom su tragali ophodni brod Obalne straže RH OB-03 "Cavtat" te zrakoplov Pilatus PC-9.

'Bila sam deset sati u vodi, a onda su me ovi divni ljudi spasili', rekla je Kay. Kapetan broda koji je spasio Kay, Lovro Orešković, kaže kako je 46-godišnjakinja bila vidno iscrpljena. Prevezena je u pulsku bolnicu gdje će odakle će vjerojatno već danas biti otpuštena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od članova posade broda 'Cavtat' rekao je kako joj je pomogla činjenica da je vrlo fit zbog bavljenja jogom te činjenica da si je pjevala kako bi skrenula misli s hladne vode.

Kruzeri imaju zaštitne ograde na palubama, a još nije jasno je li pala ili je skočila, no jedan od putnika kaže da je sve snimljeno nadzornim kamerama. 'Rekli su nam da je ostavila torbicu i putovnicu na palubi i da je sve snimljeno kamerama. Izgleda da je pila', rekao je anonimni putnik za Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kay Longstaff je, srećom, bila samo pothlađena, a ne i ozlijeđena te se sada osjeća bolje.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo