Tajno oružje žena / Kako izgleda savršeni dekolte?

Image
Foto: PIXSELL

Odgovor na to pitanje, kao i lekciju kako složiti majicu u točno tri sekunde, te mnoštvo drugih zanimljivosti dat će nam profesor Nino Štambuk u novom vikend izdanju 'Galilea'.

23.3.2012.
9:30
PIXSELL
VOYO logo

Škotski ugostitelji su konzumaciju čokoladica dignuli na sasvim novi nivo – paniraju ih u fritezama.  Odlučili smo isprobati ovaj recept. Jedan od najdosadnijih kućanskih poslova mora biti slaganje čiste odjeće u ormar.

Osim što oduzima puno vremena, složena roba baš nikad ne izgleda savršeno kako bismo željeli. Nini nije pošlo za rukom slaganje majice, no prilog otkriva kako se dosadni kućanski posao može pretvoriti u zabavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tajno oružje žena oduvijek je bio njihov dekolte. Kroz povijest su ga više ili manje otkrivale, ali muškarcima je uvijek bio zanimljiv.

Galileo saznaje što je zapravo dekolte i čemu tolika strka oko njega. Učinkovitost u poslu mjeri se koliko brzo i koliko nečega možete napraviti u što manjem prostoru i vremenu. No jesmo li na dobitku ako radimo uz stalna prekidanja?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su olimpijske igre u Ateni već stvar prošlosti, donosimo ekskluzivnu priču. Otkrivamo čime se toliko ponose španjolski arhitekt, njemački inženjer i svaki stanovnik Atene. Zovu ih vlakovima smrti. Vožnja u njima traje samo pedesetak sekundi pa ipak su to nekima najduže sekunde u životu.

Otkrivamo dugogodišnju atrakciju bavarskog Oktoberfesta i ljude koji s tom konstrukcijom žive 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Prvi dan na novom poslu stresan je za svakoga. Pogledajte koliko stresniji može postati kad se susrećete s napravama koje vidite prvi put u životu. „Galileo“ donosi priču o  jednom od najvećih supermarketa u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislite da znate sve? RTL Televizija će vas razuvjeriti i ovaj vikend – nove epizode Galilea, subotu i nedjelju, u 19:10 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo