VIBER APLIKACIJA / Kako instalirati Viber na iPhone: savjeti za instaliranje Viber aplikacije

Image
Foto: Pixabay

Ne znate kako instalirati Viber na iPhone? Ne brinite, donosimo vam jednostavni vodič za instalaciju Viber aplikacije

31.1.2018.
7:01
Pixabay
VOYO logo

Viber je jedna od najpopularnijih i najviše puta instaliranih aplikacija za dopisivanje u svijetu. Da bismo vam pomogli u njegovom skidanju, donosimo vam savjete kako instalirati Viber na iPhone uređaje.

Viber je besplatna platforma zahvaljujući kojoj se možemo dopisivati s ljudima na drugom kraju svijeta. Osim dopisivanja, Viber je nedavno uveo i mogućnost videopoziva što još više olakšava komunikaciju. Možemo slati poruke, fotografije, videozapise te sve ostale slične mobilne sadržaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Instaliranje Viber aplikacije nije nimalo komplicirano, pogotovo ako je namjeravati skinuti na svoj pametan mobilni telefon. Najprije je potrebno ući u opciju App Store (trgovinu aplikacijama) koja se nalazi na zaslonu vašeg iPhonea. Nakon što uđete u App Store, u tražilicu upišite pojam Viber te potvrdite traženje. Pojavit će vam se aplikacija Viber koju zatim samo skinite na svoj uređaj.

Nakon što je skinete, uđite u aplikaciju. Preko SMS-a dobit ćete poseban kod koji trebate unijeti kako biste se registrirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo