KAKAV INCIDENT NA ZAGREBAČKOM REBRU! Radnicima ispalo truplo, njihova direktorica kaže: / 'nisu mi rekli da je pokojnica pala na pod'

Image

Djelatnici Čistoće iz Duge Rese su u vreći prenosili tijelo starije osobe koje im je u jednom trenutku ispalo iz vreće te udarilo glavom u pod, pa su ga samo utrpali u kombi,

28.2.2020.
17:56
VOYO logo

Nevjerojatan incident dogodio se u petak oko 14 sati ispred zagrebačkog Kliničkog bolničkog centra Rebro. Naime, djelatnici dugoreške Čistoće došli su preuzeti leš starije osobe. Ne bi to bilo ništa neobično, da im se nije dogodio ozbiljan propust.

"Iako su morali imati transportni lijes, oni su došli bez lijesa. Leš su stavili u veliku crnu vreću i počeli je unositi u kombi. No, vreća je tada pukla i tijelo je palo na asfalt, udarivši glavom. Tada su je podigli i bez vreće utrpali u kombi", rekao je zgroženi svjedok za Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako nije siguran smiju li komunalne tvrtke obavljati pogrebničku djelatnost, pa mu nije jasno zašto je Čistoća iz Duge Rese preuzela tijelo. Direktorica te tvrtke je bila jednako šokirana incidentom, ali je i pojasnila da ima sva ovlaštenja za obavljanje pogrebničkog posla.

"Moji me djelatnici nisu o tome izvijestili. Rekli su samo da su pokojnicu morali nositi u vreći, ali nisu mi rekli da im je pala na pod", rekla je Josipa Škrtić Pucarević i dodala kako je prijevoz tijela u vreći uobičajena praksa: "Lijes je bio u kombiju, ali je tijelo prenošeno u vreći. To se radi kada je skučen prostor kojim treba proći, odnosno nema dovoljno prostora za manevriranje s lijesom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo