Nova epizoda 'Tajni' / Kakav je šokantan dokaz pronašla Marina?

Image
Foto: RTL

Nakon što se obrati načelniku za pomoć u sprečavanju Filipovih nastojanja, Barbara ubrzo shvati da Petriće neće biti tako lako zaustaviti. Hoće li ipak uspjeti u tome, ne propustite saznati večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji.

4.12.2013.
10:52
RTL
VOYO logo

Marina je sve bliže pronalasku svoje kćeri. Tako u večerašnjoj epizodi dramske serije 'Tajne' pismom dokazuje socijalnoj radnici da je Josipa njezina kćer.

U međuvremenu,nakon sukoba s Ivanom, Filip, unatoč Višnjinom protivljenju, odluči ekshumirati tijelo Julije Šeper kako bi dokazao da su u srodstvu. To dodatno uznemiri Nikolu, koji ga bezuspješno odgovara pa odluči upozoriti Brigitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za to vrijeme Ankica postaje glavna kuharica u kuriji i počinje igrati dvostruku igru. Barbara traži od majke da dopusti Nikoli da se pobrine za Petriće, no Brigita se tome oštro protivi. Nakon što se obrati načelniku za pomoć u sprečavanju Filipovih nastojanja, ubrzo shvati da Petriće neće biti tako lako zaustaviti. Hoće li ipak uspjeti u tome, ne propustite saznati večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo