Kajin: Preko Kalmete doći će se do Sanadera

'Siguran sam da će se HDZ rukama i nogama boriti za Kalmetu, a time će vladina vjerodostojnost u borbi protiv korupcije pasti u vodu i od nje neće ostati ništa', poručio je Kajin.

7.12.2009.
15:46
VOYO logo

Predsjednički kandidat IDS-a Damir Kajin je izjavio kako ne očekuje da će ministar Božidar Kalmeta sam podnijeti ostavku, istaknuvši kako očekuje da će se, kako je kazao, u istragama afera "preko Kalmete doći do Ive Sanadera".

Siguran sam da će se HDZ "rukama i nogama boriti za Kalmetu", a time će vladina vjerodostojnost u borbi protiv korupcije "pasti u vodu" i od nje neće ostati ništa, ustvrdio je Kajin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IDS-ov predsjednički kandidat kazao je da očekuje raspisivanje prijevremenih parlamentarnih izbora u početku sljedeće godine i to zbog vrlo lošega gospodarskog stanja u zemlji.

Govoreći o brodogradnji, Kajin je kazao da Hrvatska nema zamjenu za tu gospodarsku granu. Stečaj brodogradilišta bio bi skuplji od sanacije i povukao bi za sobom cijelu državu u stečaj jer bi banke aktivirale jamstva, naveo je Kajin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po njegovu mišljenju drugi krug privatizacije brodogradilišta neće uspjeti jer neće biti zainteresiranih kvalitetnih kupaca.

Prethodni članci:

arti-200912030604006 arti-200911030226006 arti-200912010740006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike